A felújítás egyik legnagyobb nehézsége

Amikor mi úgy döntöttünk a férjemmel, hogy bizony nem egy új építésű ingatlanban gondolkodunk hogy ha a családalapítás jön szóba, és nem is emeletes házba szeretnénk költözni, hanem egy régebbi házat szeretnénk megvenni valahol vidéken, egy szép környezetben és a jó levegőn, és azt szeretnénk felújítani, még fogalmunk sem volt róla, hogy annyira nehéz dolgunk lesz a piacon a szakemberválasztás és az alapanyagszerzés tekintetében, hogy akár egy teljesen nulláról kezdett házat is fel lehetne azzal az energiával építeni mint amit bele kell tennünk. Persze mi nem vagyunk azok a típusok, akik meghátrálnak a feladat elől, és meg sem fordult a fejünkben hogy rosszul döntöttünk volna, hiszen maximálisan elégedettek vagyunk a döntésünk eredményével, csak egy kicsit több energiát kellett beletennünk abba, hogy meg is tudjuk valósítani azokat a terveket amiket kitűztünk célul magunk elé.

Az egyik legnagyobb félelmem és egyben az egyik legnagyobb nehézség is egyben a gázszerelő szakember megtalálása volt, hiszen több szempontból is nagyon nehéz ez a téma. Egyrészt nyilván senki sem szeretne egy rendszer hibával a hidegben maradni akár egyedül sem, nem még egy gyerekkel, másrészt pedig én a gázszerelési feladatok során mindig attól tartottam, hogy valami balul sül el, baleset lesz és ebből persze hatalmas probléma, mert még a víz is iszonyatosan tud rongálni hogy ha hibát vét az ember, a gáz természetesen ettől sokkal nehezebb helyzetbe tudja sodorni sajnos az embereket.

Hála a jó égnek én nagyon jól választottam, hiszen a djgepeszet csapata nem csak hogy tökéletes, hanem profi rendszert rakott nekünk össze, ami kapcsán biztosítottak minket, hogy télen sem lesz semmi probléma, és persze arról is, hogy akármikor állnak a rendelkezésünkre ha mégis előfordulna bármi. A rendszer tökéletes, a fűtés szuperált télen, még én is hihetetlen jól tudom kezelni, egyszóval tökéletes eredményt kaptunk és maradéktalanul elégedett vagyok.