Telefonom megmentői

Az ember bizonyos helyzetekben teljesen tanácstalannak és elveszettnek érzi magát, és nem igazán találja a kiutat, a probléma megoldását, és ilyenkor nagyon jól jön egy-egy barát vagy közeli családtag segítsége, tanácsa. Én is így voltam nemrég, hiszen a telefonom számomra a legnagyobb kincs, nincs is számítógépem, még tabletem sem, mindent az okos telefonom segítségével oldok meg. A munka tekintetében is rengeteget használom és magánemberként is nagyon sok feladatban számítok a telefonom segítségére. Persze sosem fordult még elő velem hogy sérült volna a készülék vagy összetörtem volna a telefonomat, így nem is foglalkoztam azzal a kérdéssel, hogy mit fogok tenni hogy ha ez egyszer bekövetkezik.

Nagyon fontosak ugyanis a telefonomon tárolt adatok, és mivel a munkámban is nagyon sokszor használom a készüléket így olyan adatok és információk is vannak rajta, ami nagyon fontos hogy ne kerüljön ki a nagyközönség felé, hogy bizalmasan legyen kezelve. Ilyen szempontból pedig hihetetlen fontos hogy milyen csapatot választok a bajban, mert nem csak profinak kell lenniük, akik nagyon gyorsan dolgoznak, de maximálisan megbízhatónak is, még az adatok tekintetében is.

Persze az egyik legrosszabb helyzetben, a legváratlanabb alkalommal esett meg hogy a kijelzőm betört, és mindenképpen gyorsan szükségem volt segítségre a xiaomi javítás tekintetében, ezért az egyik nagyon jó barátomhoz fordultam, remélve, hogy tud nekem ajánlani egy tökéletes csapatot. Hála a jó égnek nem kellett csalódnom benne, mert a xiaomiszervizshop csapata valóban tökéletes és gyors munkát végez, mindeközben pedig szemmel láthatóan maximálisan feddhetetlenek. Az én telefonom megmentői tehát ők lettek, és csak ajánlani tudom őket bárki számára.