Egy újabb szolgáltató csere

Ahogy én látom az elmúlt évben, valahogyan a cégnél ahol dolgozom, a szolgáltatók folyamatosan romló minőséget biztosítanak a cég számára. A tűzvédelmi szakember elrontotta az alap dokumentumot is és viszonylag nagy bírságot is fizetnünk kellett. A másik szolgáltató hibásan teljesített egy teljesen alapanyag szállítmányt, és le is kellett cserélnünk a management döntése alapján, most pedig egy másik szolgáltató adott teljesen inkorrekt ajánlatot a céges flotta szervizelésével kapcsolatban. Tíz darab ipohne ugyanis javításra szorul, mert sérült a kijelző, illetve kijelzővédő fólia is szükségeltetik pár telefonra, annak felhelyezésével, és teljesen minősíthetetlen vállalási időt és árat adtak meg rá sajnos.

Így aztán az én feladatom lett, hogy nézzek egy új céget. Egy olyan csapatot, akik gyorsan, de megfelelő szakértelemmel és biztonsággal, jó áron és profin tudják megoldani a céges flotta – közel háromszáz darab telefon – igény szerinti szervizelését, vagyis ez azt jelenti, hogy esti jelleggel, ha valakinek valamilyen problémája van a készülékkel, vagy netán valamilyen baleset éri azt, bevisszük számukra és megcsinálják az árajánlat elfogadása után a készülékeket.

Én már ki is választottam az én ajánlott csapatomat, hiszen a https://iszereles.hu/ évek óta csinálja családi szinten a telefonjainkat, és eddig még mindig maximálisan meg volt velük is és a munkájuk eredményével is elégedve mindenki. Volt már törött kijelző cserénk, akkumulátor cserénk, de a fő gombot is cserélték már a férjem iphonján, és mindig nagyon korrekten és maximális precizitással végezték el a feladatot. Én csak ajánlani tudom őket, és biztos vagyok benne, hogy a cég is jól jár majd velük. Az biztos, hogy ha őket választják, egy törzsvásárlói kártyát kérni fogok tőlük a vicc kedvéért.