A tökéletes választás

Mielőtt megszülettek volna a gyerekeink még mi sem gondolkodtunk a férjemmel azon, hogy vajon milyen családi albumot csináltassunk, mekkora legyen, hova tegyük, hiszen nem is igazán szerettünk fotózkodni, és így azt sem, hogy ha valaki képeket csinált rólunk. Persze néhány kép mindig akadt, de az nekünk bőven elég is volt, nem szerettünk volna nagyobb képhalmazt látni magunkról. Amióta azonban megszületett a két kislányunk már teljesen más a helyzet. Nem szeretnénk lemaradni arról hogy felnőnek képek nélkül, de hát ugye vagy a férjem vagy én érthető módon nem vagyunk rajta ezeken a képeken, ez pedig így nem teljesértékű.

Éppen ezért tavaly már törtem rajta a fejem, hogy keresek egy olyan fotóst, aki szép képeket tud készíteni rólunk, de sajnos nagyon rosszul éreztük magunkat az egész fotózás alatt. Feszengtünk, a gyerekek sem élvezték, nem tudták magukat lekötni, és folyamatos képek és pózok váltották egymást, amitől nagyon el is fáradtunk. Megmondom őszintén, hogy úgy mentünk haza, hogy többé nem vállalunk ilyet. Persze azért az ember elfelejti ezeket az élményeket aztán valamilyen szintén és ebben az évben újra keresgélni kezdtem, de már teljesen máshogy.

Már nem csak azt néztem, hogy szép képeket tudjon készíteni rólunk a fotós, hanem azt is, hogy emberileg meg legyen a közös hang, hogy esetleg jobban instruáljon minket és a gyerekeket és így ne egy hatalmas káosz és frusztráció legyen a végére az egész, hanem egy jó élmény. Persze a férjem szerint lehetetlen ilyet találni, de most legalább megmutathattam neki, hogy nincs lehetetlen, hiszen egy tökéletes ajánlás útján eljutottam Szalai Balázs oldalára, ahol látván a képeit azonnal fel is vettem vele a kapcsolatot, és azt kell mondjam, hogy mindamellett, hogy gyönyörű képek készültek rólunk, nagyon jól is éreztük magunkat. Hatalmas pozitív csalódás volt a nap, és tényleg mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani, hogy ha szép képeket és jó élményt szeretnének egyben a családdal.