Prémium SSD VPS bérlés 1500 Ft-tól – RackForest

Az önéletrajz nagyon fontos, hogy jó legyen, ha valaki be akar kerülni egy jól fizető munkahelyre. Mondhatni, hogy a mai világba elengedhetetlen. Még azok számára is, akik nem számítógépen dolgoznak. Ennek mintájára jött létre a vállalkozásunk egy része. Ugyanis önéletrajz javításokkal foglalkozunk. Sokan azt mondják, hogy ez badarság, ugyanis senki nem fogja bevallani magának, hogy rossz az önéletrajza, inkább más pozíciót keres. Mi viszont úgy látjuk, hogy a világunk fejlődik, így igenis szükség van profikra, akik átnézik az ember önéletrajzát, kijavítják és esetleg javaslatokat is tesznek. Az ügyfelek egy levélben leírnak magukról mindent, és megjelölik, hogy milyen pozíciókra, milyen munkahelyekre akarnak pályázni. Így mi könnyen előállítjuk nekik a tökéletes önéletrajzot, és garanciát is adunk rá. De eddig minden ügyfelünk eljutott az interjúig, szóval nem panaszkodhatunk.

A másik vállalkozás programozással foglalkozik. Mivel van köztünk pár programozó, ki iskolát végzett, ki magától tanult, mindegy, és ők javasolták, egész pontosan Béla, hogy használjunk virtuális szervert.

Én ezelőtt sosem hallottam róla, de ő állította, hogy szerinte gazdaságos, durván megéri és könnyen kezelhető dologról van szó. Szerinte mindenképp a Rackforest Kft-t válasszuk, mert a Rackforestnél a Prémium SSD VPS bérlés már 1500 Ft-tól elérhető. A VPS rugalmasan és könnyen testreszabható, valamint saját operációs rendszert lehet futtatni vele.

A Linux VPS 2 Gbps internet kapcsolatot biztosít, és heti egy alkalommal biztonsági mentést készítenek, de akár ennél több mentés is beállítható, ha szükséges. Ez az 1500 ft már akkor sem tűnt soknak, sőt, meglepően kevésnek, de örültünk, hogy nem kellett nagyobb összeget kiköhögnie a cégünknek. Egy kezdő vállalkozásnak ez pont tök jól megfelel. Már az 5 napos próbaidőszakkor is jól működött. Nem lehet panasz rá. Sőt, annyira jól ment minden, hogy inkább váltottunk egy nagyobb csomagra. Legjobban a 3900 ft-os csomag éri meg, hiszen ebben már 1 helyett 4 GB ram van, 2 XEON E5 vCore, 40 GB SSD, ami bővíthető 300 GB-ig, és 20 TB havi adatforgalom. Ez éri meg a legjobban, és még ez sem nevezhető nagy összegnek. Ja és hogy mi is az a virtuális számítógép?Legegyszerűbben úgy mondhatnánk, hogy nagy teljesítményű szerveren működő önálló egységek, szerverek rendszere. Ugyanazt tudják biztosítani, mint a fizikailag külön álló szerverek, és könnyedén el tud látni egyszerre több feladatot. Mint mondtam, saját operációs rendszert tudunk rajta futtatni, amelynek szoftveres ellátottsága és frissítése továbbra is ami hatáskörünk marad.

Így én teljes szívemből ajánlom minden kis vállalkozónak, vagy akár nagy vállalkozónak, hogy próbálják ki a vps szervert, mert nagy élmény, nagy szabadságot ad és tényleg könnyű üzemelni és használni. Azt a pár ezer forintot pedig nem szabad sajnálni rá. Ki kell használni, amíg ilyen olcsó ez a dolog!