Munkakeresésnek indult, babakocsi lett belőle

Kisbabával itthon lenni egész biztosan nem egyszerű! Persze, aláírom, imádom a kicsit, és az itthonlét sincs ellenemre, viszont úgy alakult, hogy a kelleténél előbb vissza kell majd mennem dolgozni, ugyanis a férjem, András, belekeveredett egy kisebb zűrbe, így az én anyagi támogatásom is kelleni fog majd a családi kasszába.

 A pici lányunk, Maja, még csak egy éves, azt reméltem, több időt tölthetek majd vele – szóval egyszerre jó sok minden járt a fejemben, amikor a reggeli bevásárlásból hazaérve letettem a picit aludni egy kicsit. A régi, ormótlan babakocsinak is szétment a kereke, amit még a nagyszülőktől örököltünk – elvileg engem is ebben tolt az anyukám, de amikor a terhességem idején idehozták, reméltem, hogy Maja nem ebben fog utazgatni. – Nesze neked bababiztonság!

Szóval a korai idő dacára kimerültem ültem a gép elé, és kerestem meg a régóta szinte porosodó önéletrajzomat a számítógépem rejtett bugyraiban, hogy ennek segítségével visszakerülhessek a munkaerőpiacra, ám be kellett látnom, bizony ráfért a javítás.

Még az én szememet is bántotta, pedig régebben azért szerezett nekem pár állásinterjút az előnyös fotó, a szépen beszárított frizura, és a sok munkatapasztalat: de legutoljára sok-sok évet töltöttem el a utóbbi munkahelyemen, utána pedig a terhességem utolsó hónapjait itthon, majd mióta Maja megszületett, vele és a férjemmel a házunkban.

Tudtam, hogy időközben sokat változott a világ, így interneten kezdtem nézelődni önéletrajz sablonok és tippek után, de egy óra múlva már lankadt a lelkesedésem, és vaktában irkáltam be a keresőprogramba a vágyaimat, mire felvillant előttem valami, ami átmenetileg feledtette velem az eredeti célomat.

Ez az oldal maga volt a megtestesült mennyország! Nem elég, hogy a babaholmikban is bővelkedik a kínálat, de a babakocsira félretett pénzem éppen lefedte az összeget, amiért kínálták azt a csodát, ami minden szempontból teljesen megfelelni látszott a kis hercegnőmnek, és persze nekünk is.

Azonnal megrendeltem, és nagyon örültem az ingyenes kiszállítás lehetőségének is – ezek után boldogan vetettem bele magam az önéletrajz javításba és az álláskeresésbe, hogy újra meg újra visszalátogathassak majd erre a csodás oldalra, ha Majának vagy nekünk szükségünk lesz bármire!