Minden körülményekben fontos a jó önéletrajz

Gyerekkori barátnőm most egy fejvadász cégnél dolgozik, beszélgetéseink alkalmával mindig szóba kerül mindkettőnk munkája. Én az övét rendkívül érdekesnek és kreatívnak tartom. Nem csak abban segít, hogy az emberek megtalálják a számukra megfelelő munkát, de a munkához vezető úton is vezeti a cégükhöz jelentkezőket. Azt vallják, hogy egy jól megírt önéletrajz már fél siker. A fejvadász cégükhöz érkezők némely százalékának, nem megfelelő az önéletrajzuk, abban is segít barátnőm, hogy ezeket az önéletrajzokat kijavítsa. Javaslatokat tesz miben lenne célszerű, hogy változtassanak a pályázók, hogy sikeresebbek tudjanak lenni, nem csak az ő szűrő rendszerükben, hanem más cégeknél is. Amióta kertes házba költöztek, nem csak az önéletrajzok megírásában jártas már, hanem a szivattyúk terén is.

Hogy miért is?

Egy kertes háznál sok mindent kútvízzel lehet ellátni, legyen szó a kert locsolásáról, de akár a mosdás és a mosás is történhet kútvízzel. Ehhez nincs sok mindenre szükség, egy megfelelő mélységben kifúrt kútra, valamint egy remek, nagy teljesítményű szivattyúra, mely eljuttat a vizet a megfelelő helyekre.
Barátnőm ebbe a témába ásta bele magát nyakig, mivel kedvező áron szeretett volna jó minőségű szivattyút találni. Sokat kutatott az interneten mire megtalált egy remek céget, aki kiváló minőségben és nagy termékválasztékkal forgalmaz szivattyúkat.

A cégnél a terméklista szinte, felfoghatatlan mennyiségben rendelkezésre áll. Remekül segítik a vásárlóik választását, hogy minden egyes termékük fényképpel ellátott és a fénykép mellett feltüntetik a készülékek teljesítményét, egyéb paramétereik mellett.

Az oldaluk egyébként könnyen kezelhető, a vásárló tudja, hogy milyen termékre van szüksége, és az alapján kezd el olvasgatni az oldalon. Ha kiválasztotta az adott termék márkáját, barátnőm választása egy Pedrollo szivattyúra esett. Ennek a termék márkának is többféle változata van. A szivattyúkat forgalmazó cégnek remek szűrűje vannak, miszerint a Pedroll szivattyúkat ár, vagy név szerint lehet rangsoroltatni.

Barátnőm arra az összefüggésre jött rá, hogy amely termékek kicsit olcsóbbak, azoknak a teljesítményük is gyengébb, persze női szemmel nézve ez volt a legmeghatározóbb pontja. Ezért némileg lejjebb haladt a cég által megadott listába.

Azt is szem előtt tartotta, hogy mennyi a víz szállítási sebessége. Ezen információkat is feltünteti a cég a termék fotója mellett, mint szállítási teljesítmény címszó alatt, ezzel is segítve a vásárlóit a legmegfelelőbb termék kiválasztása tekintetében.

A kiválasztott Pedrollo szivattyú teljes mértékben megfelel barátnőmék igényeinek. Amennyiben nem lett volna biztos a választásban, a cég nagyon készségesen áll vásárlóik rendelkezésére az esetlegesen felmerülő kérdéseik megválaszolásában, akár e-mailes, de akár telefonos megkeresésekre is válaszolnak. Mindig a vásárlókat tartják a szem előtt.

Barátnőm meg is rendelte online a kiválasztott szivattyút, mely nem okozott különösebb nagyobb feladatot, mivel remekül működik a cég rendelés felvétele. Kosárba helyezte a terméket, majd megadta, hogy milyen fizetési, illetve szállítási módot kér. Lehetőség van előre, és utánvételes fizetésre. A rendszer automatikusan kikalkulálja, hogy a házhoz szállításának mennyire lesz a díja, és ezzel már tud számolni a vásárló, hogy mennyibe fog ez neki kerülni. Lehetőség van még a személyes átvételre is, de mivel online rendelte meg barátnőm, nagyon kényelmesnek tartotta, hogy háznál tudja átvenni a terméket, nem kell külön elmennie érte, ezért ő a házhoz szállítást választotta.

Minden lépési, szállítási pontról e-mailes üzenetet kapott, és az átvétel és zökkenőmentesen zajlott, pontosan és egészben megérkezett a választott szivattyú.

Kicsomagolás után, ugyan az a kép volt előttünk, mint az online felületen feltüntetett készülék, teljes mértékben meg volt elégedve a barátnőm- férjével együtt, hogy azt és olyan minőségben és paraméterekkel kapták meg a forgalmazó cégtől, amit megrendeltek.

Számukra ez a cég megbízhatóságát és jó hírnevét igazolja, hogy nincs ámítás.
Beüzemelés után, minden kiválóan működött, a feltüntetett teljesítmény és szállítási teljesítmény, ideális az ő általuk támasztott igényekkel szemben.

Remek választásnak bizonyult, és nagy hasznát veszik a nyári locsolások és a mindennapi mosás- mosogatás területén. A céget pontosságuk és megbízhatóságuk végett mindenkinek csak ajánlani tudja, mint ahogy magát is, mert ő meg remek önéletrajzokat tud írni.