Lázcsillapítás önéletrajz javítás közben

Engem Olivérnek hívnak. Egy 28 éves, budapesti, egyedülálló férfi vagyok. Pár éve helyezkedtem el egy álláskereső cégnél, mint HR munkatárs. A feladatom nem egyszerű. Naponta többtíz önéletrajzot kell készítenem, magyar, német és angol nyelven is. Mindegyik dizájnját én találom ki, így nem könnyű valami újat virítani. Ezen kívül nagyon fontos még a nyelvtani és tartalmi része is, hisz hiába néz ki jól, ha irreleváns vagy helytelen dolgok szerepelnek benne. Szerencsére sokat dolgozhatok otthonról is. A múlt héten végig elég rossz idő volt, így hazavittem már előtte a laptopomat, tudván, hogy jönnek az esős, borús napok. Hétfőn, amikor elkezdtem a munkát, már éreztem, hogy bujkál bennem valami, reméltem, majd elmúlik. Kedden ugyanúgy voltam, ezért beírtam a netre, hogy lázcsillapítás. Hogy őszinte legyek, valami otthoni gyógymódra gondoltam, de tudom, nem írtam valami konkrétan a keresőbe, hogy mit is szeretnék én valójában. Erre a lázcsillapítás szóra feldobott nekem egy online gyógyszertárat, a prevenciapatika.hu oldalt. Mivel elsőre jónak tűnt, elkezdtem böngészni az oldalon, írták, hogy 1-2 nap alatt kiszállítják, így rendeltem is.

Számomra a netes rendelés kényelmet jelent. Nem kell sehova mennem, utalással könnyedén tudok fizetni és gyors is a kiszállítással, de azért ezekről a tényezőkről mindig érdemes előtte megbizonyosodni, ez csak a nagy átlagra vonatkozik, sajnos.

lázcsillapításMeg is rendeltem a gyógyszereket, amik a lázcsillapításhoz kellettek, és ha már az oldalukon jártam, rendeltem másból is, hogy biztosan legyen otthon, ha szükség van rá. Egy nap múlva már jött is a futár és mivel 10 ezer forint felett vásároltam, nem volt díja sem a küldésnek, aminek pluszban örültem. Azt hozták, amit kértem és a lázcsillapítás is sikeres volt, lement a lázam aznap. Írtam is nekik egy köszönőlevelet és azóta is ajánlom a barátaimnak, rokonoknak és ismerősöknek a prevencio patikát, hisz elérhető segítséget nyújtottak, és a jövőben már biztosan csak hozzájuk fogok fordulni.

Az önéletrajzok készítésével kicsit elmaradtam, mivel nem éreztem jól magam, de így újult erővel tudtam folytatni a munkát és jobbnál jobb önéletrajzokat hoztam össze. Simán utolértem magam.

Ahhoz, hogy tudjak magyaron kívül németül és angolul is javítani önéletrajzokat, sok munkába tellett. Jártam nyelvtanfolyamokra, hogy a már meglévő középfokú német és angol nyelvtudásomat felsőfokra hozzam, le tudjak belőle vizsgázni, meglegyen mindkettőből a nyelvvizsgám. Csak ezután csinálhattam angol és német CV-ket. Nagyon szeretem ezt a munkát, mert kamatoztathatom a német és angol nyelvtudásomat, illetve a word-del kapcsolatos ismereteimet is kibővíthetem.

Emellett, hogy a szóbeli készségeimet is úgymond „karbantartsam” és fejlesszem, járok németet és angolt tanítani középiskolás diákoknak is. Jó fizetés kiegészítés és jó gyakorlás is mellette, szóval nekem mindenképpen megéri. Néha kicsit futószalagnak érzem a munkát, de mégis olyan kötetlen, amit tetszik viszont.