Egy önéletrajzban az is jól mutathat, ha tudsz motort vezetni

Eddigi életem folyamán előfordult már néhányszor, hogy ilyen vagy olyan indokból, megfontolásból, de állást kellett váltanom. Igazából úgy gondolkodom, hogy elmúltak már azok az idők, amikor 30-40 évet le lehetett húzni egy helyen anélkül, hogy váltottál volna, most már sokkal inkább érdemes oda menni, ahol jobb. Ilyenkor mindig megvan a dolognak az a macerás része, hogy ki kell bővíteni az addigi önéletrajzot a legutóbbi munkahellyel és az ott szerzett tapasztalatokkal, viszont így legalább az újonnan megcélzott helyeken is látni fogják, hogy már nem vagy zöldfülű. Plusz vannak dolgok, amik állandóak, például hogy tudsz-e járművet vezetni, és ha igen, akkor milyet. Ha annak idején egy barátom nem küldi át nekem a https://motorjogositvany.com/arak linket, akkor most nem büszkélkedhetnék azzal a saját önéletrajzomban, hogy már motorra is megvan a jogosítványom. Igaz, nem minden munkahely igényli, hogy ilyen extraságokkal is rendelkezz, ettől függetlenül ez is egy olyan pont, ahonnan újabb utak nyílnak meg.

Minden a tavalyi év tavaszán kezdődött. Úgy alakult, hogy elvesztettem az akkori állásomat. Nem azért, mert probléma lett volna velem vagy az általam végzett munkával, egyszerűen csak gyalogáldozat lettem egy belső játszmában. Szerencsére kaptam annyi végkielégítést, hogy nem kellett az éhhaláltól rettegnem, ettől függetlenül megviselt a dolog, jó néhány napig elég rendesen a padlón voltam. Szerencsére egy kedves barátom szinte azonnal a segítségemre sietett. Munkát sajnos nem tudott nekem szerezni, de adott egy nagyon hasznos tanácsot: addig is, amíg annyira össze nem szedem magam, hogy belevessem magamat a keresésbe, illetve amíg nem találtam új munkát, addig foglaljam le magam valami újdonság tanulásával. Példaképpen elküldött nekem egy linket, a bizonyos https://motorjogositvany.com/arak nevezetűt, ahol egy csinos kis összefoglalása található mindannak, amit tudni érdemes ha valaki motoros jogosítványt szeretne szerezni. Pontosabban annak az anyagi vonzatáról, de általában ez az, ami elsősorban érdekli az embereket.

https://motorjogositvany.com/arak

Bevallom, kicsit meglepődtem, mert azelőtt egyáltalán nem gondoltam arra, hogy megtanuljak motort vezetni, soha nem is érdekelt. De most, hogy volt pénzem és szabadidőm, egészen csábítónak tűnt a gondolat. Át is olvastam töviről hegyire az egészet, hogy minél többet megtudjak, mi mindenre számíthatok ha belevágok. Igazából a legkevésbé sem tűnt se megterhelőnek, se költségesnek, úgyhogy megkerestem a hozzám legközelebb eső, legszimpatikusabb autós-motoros iskolát, és beiratkoztam egy tanfolyamra. Hát, egyáltalán nem olyan volt, mint amire számítottam. Azelőtt kétkerekű járművet csak a biciklimet használtam, abból indultam ki, hogy azt sem lehet elfelejteni ha egyszer megtanulta az ember, biztos itt is a segítségemre lesz. Na, hát körülbelül akkora a hasonlóság, mintha azt mondanám, hogy aki tanult gitározni, annak a hegedű sem jelenthet kihívást. Hát, nagyon nem így van. Teljesen más a kettő, és erre a https://motorjogositvany.com/arak sem tudott felkészíteni. Eleinte igencsak bukdácsolósan ment a dolog, de idővel szerencsére erre is ráéreztem. Mire eljött a vizsga napja, addigra már egészen ügyes voltam!

Az is külön szerencse, hogy a https://motorjogositvany.com/arak oldalról le lehetett tölteni egy kuponfüzetet, amivel elég szép kedvezménnyel tudtam megvenni friss jogsisként a kezdő motoros ruházatomat, úgyhogy annyival is több maradt a zsebemben. Időközben persze folyamatosan kerestem az új munkahelyet, és nem sokkal a motoros vizsgám után már sikerült is összehozni egy-két interjút. És immáron beleírhattam az önéletrajzomba a motorvezetést is. Azóta sikerrel elhelyezkedtem egy sokkal jobb helyen, mint az előző, és más kollégák is vannak, akik motoroznak vagy éppen a motoros jogsit csinálják. Már szerveződik a céges-motoros túra is, úgyhogy azt hiszem az elveimet megszegve itt hosszú ideig fogok maradni.