Egy akciós téli gumi jól mutat egy autó önéletrajzában.

Sosem sikerült egy rendes önéletrajzot összeszednem magamnak, ezért volt szerintem az is, hogy hiába a szakmámon belüli aránylag magas végzettségem és szakmai tapasztalatom, sehol sem jutok tovább az önéletrajz elküldésénél. Ezért úgy döntöttem, hogy beruházok és rendesen megíratom az önéletrajzomat egy arra képzett szakemberrel és úgy próbálok újra szerencsét. Tudom, ez elég rosszul hangzik, hogy egy önéletrajzot képtelen vagyok megcsinálni, de végső soron mindenkinek lehetnek hiányosságai, nem hiszem, hogy ezért bárki bíráskodhatna feleltem. Főleg azért, mert sok más dologban, mint például a háztartásban nekem nincs szükségem szakemberre ellentétben a sok más emberrel. De ha már szakemberekről beszélünk. Nem olyan rég beköszöntött az ősz és eljött az ideje, hogy téli gumit vegyek az autómra. Itt nem azért volt szükségem, hogy választani tudjak, hanem azért, mert a gumikat valahogy fel is kell tenni az autóra. Azt hiszem ebben az esetben csak a gumisoknak nincs szükségük szakemberre, mindenki másnak gumishoz kell mennie, hogy a gumikat lecserélje. Na de visszakanyarodva a gumi választásra. Ez sem egy egyszerű művelet. Természetes, hogy az ember eleinte a használt gumi vásárlásában gondolkozik, hiszen egy új szett gumi igen csak drága mulattság tud lenni. Ennek ellenére végül mégis kénytelen voltam új gumi vásárlásába kezdeni, mivel sajnos a használtak vagy nagyon rossz minőségűek voltak, vagy egész egyszerűen csak pár 10 ezer forinttal voltak olcsóbbak az új gumiknál és akkor meg már megéri megvenni azt.
akciós téli gumiAztán egyszer csak rájöttem a megoldásra. Neki álltam akciós téli gumikat hajkurászni. Ez egy nehéz feladat volt, hiszen sokszor csak kevés választotta el árban a gumikat, de minőségben pedig nagyon sok. (Kicsit, mint a használt és új vásárlásnál). Minden esetre mindent bevetettem, sőt még az ismerőseimet és végig kérdezgettem, hogy nehogy valamiről lemaradjak. Majd hosszas kutatás után rátaláltam a megfelelő akciós téli gumira. Minden szempontból jó volt, mint például abban, hogy az átvételi pontoknál lehetőség volt arra is, hogy ott helyben feltegyék nekem. Így nem volt más dolgom, csak odaautózni és visszafele már az új gumikon gördülhettem. Így is választottam. A második kerületben lakom, nem messze a Mamut bevásárlóközponttól, így nekem a legmegfelelőbb ez a Lövőház utcai átvételi pont volt. Ahol fel is tették nekem azonnal. Azóta az van az autómon, (nem kell aggódni, még szezonja van) és rendkívül elégedett vagyok. Megérte a pénzét. Ráadásul így, hogy újat vettem ez egy befektetés volt, mert így egészen hosszú ideig jó a gumi.

Az önéletrajzzal kapcsolatban pedig képzeljétek, hogy igazam lett. Nagyon pofás formában kaptam vissza azt, nem túl sok ráfordított pénz ellenében. Azonnal el is küldtem rengeteg helyre, ahova csak tudtam és láss csodát, egy héten belül visszajelzés is érkezett, melyek közül az egyiknél sikeres személyes interjú és próbamunka után el is kezdtem dolgozni. Ráadásul nem is kezdő pozícióban. Tehát nagyon sokat segít egy megfelelő önéletrajz. És ha bárkinek gondja lenne a megírásával, ne féljen felkeresni egy profit. Mert megtérül az ára.

Nagyon szeretem az új munkahelyemet. Elmondhatom, hogy igazán megbecsülnek ott engem. És kapok ingyenes parkolási lehetőséget, valamint üzemanyagkártyát, így járhatok autóval a munkába és élvezhetem a szuper akciós téli gumiknak a luxusát. Ráadásul azóta extrém körülmények között is le lett tesztelve a szett, hiszen elmentünk a párommal és a barátaimmal Szlovákiába síelni, ahol igen csak zord körülmények között kellet kocsikáznunk, a hó födte utakon, de az autó, mint kés a vajban úgy ment. Jó vétel volt.