Dual klímát rendeltünk a céghez, és bevált

Az önéletrajz egy fontos dolog. A kulcs mindenhez. Én annak idején nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy miért nem vesznek fel az adott munkahelyre, amelyre jelentkezem. Végül az egyik barátom, aki nagyon kedves és segítőkész volt, ránézett az önéletrajzomra és egyből megmondta, hogy mi a hiba benne. Természetesen átjavítani is segített, így aztán a következő alkalommal egyből továbbjutottam az interjú részre. Ezt követően pedig mivel jól szerepeltem, felvettek. Nagyon örültem neki akkor, és a lelkesedésem a munka iránt máig sem szűnt meg. Ennek már vagy tíz éve. Azóta is szeretem azt amit csinálok, talán ez a titka annak, hogy sikeres tudok lenni és jól keresek vele. A helyzet az, hogy azóta meg is házasodtam, és a cégnél is vezetői pozícióba küzdöttem fel magam.

Azonban egy idő után sok kolléga mondta, hogy fázik télen, nyáron pedig rendkívül melegük volt. Mivel egy meglehetősen nagy cég vagyunk, nagy irodaházzal is rendelkezünk. Összeültünk a többiekkel, mivel mindenképp ki akartam kérni a többiek véleményét is, hogy mit tegyünk.

  • A legjobb lenne klímát szereltetni az egész épületbe. – mondta az egyikük.
  • Rendben. És honnan vegyünk? – kérdeztem.
  • Mindenképp az Rcool-tól rendeljünk. Most a dual klíma nagyon kedvező áron lehet a miénk, és az egész épületet klimatizálni tudja!
  • Remek! – mondtam. – És miért éri ez meg nekünk?
  • Mivel a dual klíma több helyiséget is tud klimatizálni! Wi-fi vezérléssel működik, így könnyű használni! Ezenkívül extra csendes üzemmódba is lehet állítani, így jobban tudunk majd koncentrálni a munkára az irodában.
  • És még?
  • És még turbó üzemmód hűtés is van rajta. Ez a tárgyalásokon lenne nagyon hasznos, mivel ha sok ember van egy teremben, nagyon fülledt tud lenni a levegő. De az Rcool dual klíma egy gombnyomásra villámgyorsan lehűti a helyiséget. Így szerintem ez abszolút megéri nekünk.

A kollégák érvelései abszolút meggyőzőek voltak. Nagyon tetszett, hogy ilyen okosan megindokolták, hogy miért lenne nekünk ez a legmegfelelőbb. Mikor megkérdeztem őket, hogy honnan tudnak ennyit, azt mondták, hogy ők is az Rcool-tól rendeltek az otthonukba klímát. Aztán szétnéztem a weboldalukon, és tapasztaltam, hogy egy tényleg komoly klíma szolgáltató cégről van szó. Ezek után persze nem volt kérdés, azonnal felhívtam őket, és elmondtam nekik, hogy mit szeretnék, ők pedig készségesen segítettek benne. Kiderült, hogy rengeteg akció van az Rcoolnál, így mi is kedvezményesen jutottunk hozzá az általunk kiválasztott klímához. Ezt követően, kijöttek és elég hamar beszerelték nekünk a rendszert. Stílusában is passzolt a cégünkhöz a berendezés. Természetesen mindenről tájékoztattak, garanciával és a karbantartással kapcsolatban is. Minden a lehető legnagyobb rendben ment.

Mikor elkészült a rendszer, a kollégák is nagyon örültek. Sokkal szívesebben jöttek be dolgozni és nagyon örültek, hogy végre kellemes a légkör, és nem sülnek meg. Ez azért eléggé biztató. Azóta minden rendben megy cégnél, és sokkal több profitot termelünk, mint eddig valaha is. A klíma árának többszörösét is kitermeltük már, így tehát mi tagadás, elég jól megy az üzlet. Talán otthonra is rendelek klímát, a nejem már régóta rágja a fülemet miatta! Fogok is!