Az új légkondim az új házamban

Az új lakásomban, az új életem startjánál jöttem rá, hogy valamit elfelejtettem. Épp nemrég költöztem be az új házamba és az önéletrajzomat írtam, amikor (május lévén) nagyon melegem lett és elkezdtem izzadni. Először csak röhögtem magamon, hogy mi lenne, ha az állásinterjún is így beizzadnék, de aztán rájöttem, hogy itt nagyobb problémáról van szó. Még csak május van, de máris meg lehet rothadni ebben a lakásban. Én meg azért vásároltam meg, mert itt szeretnék élni. Hát akkor gyorsan szükségem van valamire, ami ezt megoldja nekem. Az önéletrajz írását sem tudtam befejezni, csak este, amikor már nem sütött annyira erősön a nap. Szóval, amikor sikerült befejeznem, neki fogtam klímák után nézni.

Valahogy úgy akartam beszereltetni a klímát, hogy nekem minél kevesebb fáradtságomba kerüljön. Szerencsére sikerült találnom egy megoldást, ami valóban könnyűvé tette a dolgomat. Intensa klímaberendezést rendeltem az internetről, így nem kellett az üzletekben rostokolnom. A légkondi szerelés minden gondját átvállalta tőlem az a cég, amelyiktől rendeltem. Olyan légkondit vásároltam, ami egyben melegíteni is használható télen (természetesen nem az egész lakás kimelegítésére, csak kiegészítésként), valamint párátlanítani is tud. De ami a legjobb az egészben, az az, hogy sokkal halkabb, mint általában lenni szoktak a klímaberendezések. Én szeretem, ha csend és nyugalom van körülöttem, azért nincs sem családom, sem állataim. Egyébként pedig, mivel a gép folyamatosan működik, nem az a ki- és bekapcsolódós fajta, ezért a hideget is másképp adja ki magából: nincs olyan erős légáramlata, ami alatt megfagy az ember és még huzatot is kap, hanem sokkal szolidabban fúj, de mégis rendben tartja az egész lakás klímáját, azon a fokon, amit te szeretnél.

Nagyon könnyen ment a vásárlás és a beszerelés is. Amire meg volt az új klímám, az önéletrajzomat is sikerült egy pár helyre kiküldenem, és most már csak az eredményekre várok. Remélem az is olyan jó lesz, és megelégedhetek vele, mint a légkondimmal.